MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Obuke i kursevi

Pobjednica Marija LasloPobjednica Marija Laslo(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje ili ovdje)

U četvrtak, 24. V. 2018. godine, od 17 do 23 sata, u Restoranu Panon u Kneževim Vinogradima (koje narod zove Suljoš!) i u suradnji s osječkom udrugom "Snaga kulture", održan je prvi "Kiflica-fest", natjecanje osječkih i baranjskih umirovljeničkih udruga u spravljanju domaćih slanih kiflica od dizanog tijesta, pod motom: čuvanje i njegovanje domaće nematerijalne baštine.

Na natjecanju, popularno zvanom i "Kiflicijada", sudjelovale su predstavnice Matice umirovljenika Grada Beli Manastir, Mađarske kulturne udruge (MKU) "Pélmonostor" iz Belog Manastira, Udruge Umirovljenici zajedno Osijek, Udruge umirovljenika Grada Osijeka, Udruge umirovljenika Općine Kneževi Vinogradi te Kluba 60+ Osijek.

Ugovor za tople obrokeUgovor za tople obrokeU četvrtak, 24. V. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Kapucinska 40/I, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini. Vrijednost projekta je 4.500 kuna, a cijeli iznos je isključivo namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira.

Ugovor za 'Sajam udruga Baranje 2018.'Ugovor za 'Sajam udruga Baranje 2018.'U četvrtak, 24. V. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Županijska 4, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Sajam udruga Baranje 2018."

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga za koje su odobrena sredstva iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2018. godinu. Vrijednost projekta je 1.900 kuna.

Beli Manastir, 25. V. 2018. u 18 satiBeli Manastir, 25. V. 2018. u 18 sati

Četvrtak, 24. 05. 2018.

"Oazin" dan otvorenih vrata

'Oazine' volonterke prije polaska u akciju'Oazine' volonterke prije polaska u akciju(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 24. V. 2018. godine, Mirovna grupa Oaza i "Oazin" volonterski centar uključili su se u manifestaciju pod imenom Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Spomenuta manifestacija održava se već niz godina tako da je već postala i tradicionalna, kao i učešće "Oaze" u njoj.

Četvrtak, 24. 05. 2018.

Poziv na 13. Dane tehničke kulture

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

U subotu, 26. V. 2018. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, Zajednica tehničke kulture Grada Belog Manastira organizira manifestaciju 13. Dani tehničke kulture u Belom Manastiru, na kojoj će se predstaviti: CTK Čeminac, Društvo pedagoga tehničke kulture Beli Manastir, Aeroklub Osijek, baranjske osnovne škole, Foto-kino klub "Baranja-film" Beli Manastir i Udruga inovatora Baranje.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Grad Beli Manastir, a realizaciju su pomogli: Turistička zajednica Baranje, Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Gradsko kazalište Beli Manastir.

Predviđen je ovakav program:

9:00 – Svečano otvorenje Smotre

9:15 – Prezentacije
- natjecanje u vožnji biciklom
- izložba učeničkih radova
- mikrozmajada
- izložba dječje fotografije
- kreativne radionice

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok