MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Obuke i kursevi

Jelonoše s toplim obrocimaJelonoše s toplim obrocimaTokom mjeseca travnja 2018. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama Belog Manastira i prigradskih naselja. Uslugu trenutno financira Grad Beli Manastir preko projekta vrijednog 85.000,00 kn.

Navedenu uslugu trenutno koristi 31 osoba u potrebi, kojima takav vid pomoći puno znači za kućni budžet i za samopoštovanje. Distributer toplih obroka je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", u čijoj kuhinji je u tom mjesecu za "Oazine" korisnike pripremljen 651 ukusan obrok. A obroci svaki radni dan, gotovo u isto vrijeme – u vrijeme ručka, stižu na kućni prag svih korisnika.

Beli Manastir, 4-6. V. 2018.Beli Manastir, 4-6. V. 2018.

Naslov članka u 'Večernjem listu'Naslov članka u 'Večernjem listu'Na web-portalu "Večernjeg lista" objavljen je 1. V. 2018. godine članak Suzane Lepan Štefančić pod naslovom "Prva baranjska zaklada za udomljenu djecu" i nadnaslovom "Poticaji civilnom društvu i najpotrebitijima". U članku se ističe da je Grad Beli Manastir u 2017. godini izdvojio više od 1,4 milijuna kuna za socijalna davanja.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok