MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Obuke i kursevi

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8. XII. 2017. godine, s početkom u 11 sati, "Matica umirovljenika (MU) Grada Beli Manastir" u svojim je prostorijama na adresi Kralja Tomislava 11 organizirala svečano otvorenje Izložbe božićnih i novogodišnjih ukrasa. Izložbu je, u prisustvu članica i gostiju, među kojima je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, prigodnim riječima otvorila predsjednica udruge Katica Ničin.

Centar za mir - OsijekCentar za mir - OsijekCentar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek dana 11. XII. 2017. godine s početkom u 18 sati organizira javnu tribinu "Prava iz sustava socijalne skrbi". Tribina će biti održana u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, J. Antala 3,  a održava se u sklopu projekta "Besplatna pravna pomoć građanima Osječko-baranjske županije", koji se financira iz sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu.

Takvo financiranje omogućuje Ministarstvo pravosuđa zaovlaštene udruge i pravne klinike za pružanje primarne pravne pomoći. Cilj javne tribine je povećati informiranost starijih osoba / umirovljenika o pravima iz sustava socijalne skrbi. Najavljenu javnu tribinu Centar za mir organizira u suradnji s Mirovnom grupom Oaza iz Belog Manastira.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok