MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje

Folklorni nastup na ljetnoj pozornici SRC-a ĐolaFolklorni nastup na ljetnoj pozornici SRC-a Đola(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U petak, 16. VII. 2021. godine, Romski resursni centar (RRC) iz Darde, pod vodstvom Jovice Radosavljevića, organizirao je prvu "Smotru dječjeg folklora" i četvrtu "Bblošijadu". Na ljetnoj pozornici Sportsko-rekreacijskog centra Đola nastupilo je šest folklornih društava, od kojih su njih pet predstavljali nacionalne manjine koje žive na istoku Hrvatske: Hrvatski KUD "Veseli Šokci" iz Punitovaca, Srpski KUD "Jovan Jovanović Zmaj" iz Bijelog Brda, Slovački KUD "Ivan Brnjik Slovak" iz Jelisavca, Mađarski KUD "Čardaš" iz Suze, KPD Ukrajinaca "Karpati" iz Lipovljana i domaći Romski KUD "Darda", koji je sekcija RRC-a.

Sjednicu je ispred 'Oaze' pratila Vesna NedićSjednicu je ispred 'Oaze' pratila Vesna NedićU petak, 23. VII. 2021. godine, s početkom u 12 sati, održana je online-sjednica Savjeta za razvoj civilnoga društva.

Petak, 23. 07. 2021.

Sastanak programskog tima

Sastanak u hladoviniSastanak u hladoviniU petak, 23. VII. 2021. godine, održan je još jedan sastanak „Oazinog“ programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Etnološki centar baranjske baštine, 27. VII. 2021, 18 satiEtnološki centar baranjske baštine, 27. VII. 2021, 18 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok