MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 09 Srpnja 2018

Ručak poslije evaluacijeRučak poslije evaluacijeU ponedjeljak, 9. VII. 2018. godine, u Restoranu Panon u Kneževim Vinogradima održana je evaluacija "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega je financirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz natječaj "Izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje". Projekt se provodio u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi i OŠ "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru.

Veći dio aktivnosti provodio se u OŠ Kneževi Vinogradi (vidjeti ovdje i ovdje). Evaluaciji su prisustvovali sljedeći učitelji – razrednici iz OŠ Kneževi Vinogradi: Marijana Ćirić (5.a), Heidi Heil (5.c), Mirela Bazikić (6.a), Katarina Luković (6.c), Slavojka Petrović (7.a), Monika Samardžić (7.c), Miloš Mihajlović (8.a) i Vedran Hozjan (8.c).

Savjet mladih Grada Belog Manastira obavještava kako su počele pripreme za organizaciju Belomanastirskog ljeta mladih 2018. i poziva sve udruge, ugostiteljske subjekte i sve druge zainteresirane organizacije koje žele pridonijeti i sudjelovati u organizaciji te manifestacije da se jave sa svojim prijedlozima na FB-profil Savjeta ili na broj 095-808-068.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok