MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 08 Veljače 2019

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvoU petak, 8. II. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su Ljubica Buha i Savica Vujatović, a zapisničarka je bila Sandra Kušenić. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 28 članova.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U srijedu i četvrtak, 13-14. II. 2019. godine, od 9:35 do 15:20 sati, u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman" održat će se valentinovski sajam pod imenom "Mravoljub" u organizaciji Učeničke zadruge "Mravci-znalci". Moto sajma je: "Iznenadite voljene poklončićem..."

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok