MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 13 Kolovoza 2018

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Od 17. do 19. VIII. 2018. godine Gradsko kazalište Beli Manastir gostovat će u Podgorici (Crna Gora) s predstavom "Sljedeći" u organizaciji podgoričkog Društva "Slavija". To je prvi korak prema suradnji između tog Društva i belomanastirskog kazališta, koje je zadnjih godina gostovalo u Kolašinu na "Korifej festu".

Belomanastirski kazalištarci predstavit će se crnogorskoj publici novom komedijom "Sljedeći", koju su premijerno izveli u lipnju 2018. godine u Stuttgartu, a dan kasnije ponovili u Karlsruheu u Njemačkoj. U predstavi glume Daniela Taslidžić Herman (u ulozi liječnice) i Nebojša Šimić, koji nosi dvije uloge (ročnika hipohondra s govornom manom i mladog gej-ročnika spremnog za vojsku).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok