MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 18 Siječnja 2022
Utorak, 18. 01. 2022.

Otkazane dječje radionice

Otkazujemo i održavanje dječjih radionicaOtkazujemo i održavanje dječjih radionicaObavještavamo vas da se "Oazine" dječje radionice, koje se održavaju petkom, neće održavati dokle god djeca imaju online nastavu, odnosno dokle god je nepovoljna epidemiološka situacija.

O ponovnom održavanju radionica pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Radionice/druženja otkazuju se do daljnjegaRadionice/druženja otkazuju se do daljnjegaDrage korisnice koje redovito posjećujete "Oazine" likovno-kreativne radionice utorkom i druženja uz društvene igre četvrtkom, ali i svi vi koji ste se možda baš ovaj tjedan namjeravali priključiti, obavještavamo vas da se navedene radionice/druženja, zbog trenutno vrlo nepovoljne epidemiološke situacije, odgađaju do daljnjega, tj. dok vas ne obavijestimo drugačije.

Pravna pomoć pruža se preko telefona ili e-mailaPravna pomoć pruža se preko telefona ili e-mailaObavještavamo vas kako je primanje stranaka uživo u "Oazinim" prostorijama za pružanje besplatne pravne pomoći, koju pruža Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, stopirano do daljnjega, odnosno dok vas ne obavijestimo drugačije.

To, međutim, ne znači da je samo pružanje besplatne pravne pomoći stopirano. Ukoliko imate određenu pravnu zavrzlamu, možete se javiti na telefon 0800-900-880 ili na e-mail: bpp@centar-za-mir.hr.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok