MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 08 Rujna 2022

Radionicu je vodio Slobodan ŠkopeljaRadionicu je vodio Slobodan ŠkopeljaOnline radionica "Modeli uključivanja građana u rad OCD-a" održana je na platformi MS Teams. Organizator radionice bila je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a provoditelj Slobodan Škopelja iz Udruge ''MI'' iz Splita.

Radionica je održana putem platforme ZoomRadionica je održana putem platforme ZoomU četvrtak, 8.9.2022. godine, od 10 do 12 sati, održana je online radionica "Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva", u organizaciji DKolektiv-a iz Osijeka.

Radionica je održana preko platforme Zoom, a voditeljica je bila Nikoleta Poljak.

Emisija je emitirana 1.9.2022. godineEmisija je emitirana 1.9.2022. godineKao što smo vas već obavijestili ovdje, u utorak, 30.8.2022. godine, snimljena je još jedna emisija iz serije "Korak ka jednakosti", koja je emitirana na Radiju Banska kosa u četvrtak, 1.9.2022. godine, u 17 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok