MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 22 Rujna 2022

Savjetovanje je otvoreno do 22.10.2022. godineSavjetovanje je otvoreno do 22.10.2022. godineUred za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske obavještava kako je otvoreno novo savjetovanje na temu Savjetovanje o prijedlogu Nacionalnog plana za ravnopravnost spolova 2022.-2027. i Akcijskog plana 2022.-2024.

U šetnji Belim ManastiromU šetnji Belim Manastirom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 22.9.2022. godine, upriličena je zajednička šetnja članica i korisnika Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka i Mirovne grupe "Oaza" Beli Manastir, kao domaćina, kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Četvrtak, 22. 09. 2022.

Druženje u samačkom domaćinstvu

Sandra i teta EstikaSandra i teta EstikaU četvrtak, 22.9.2022. godine, održano je drugo po redu druženje kod teta Estike (Ester Poljski). Prvo druženje održano je tjedan dana ranije, 15.9.2022. godine. Dogovoreno je da se druženja odvijaju svakog četvrtka ako sve okolnosti dopuste.

Teta Estika je žena koja je cijeli život bila u pokretu. Pjevala je u zboru, putovala, slikala i šila odijela za lutke. Žena s puno hobija i uvijek nasmijana. Kako to biva u životu, godine i bolest čine svoje. Teta Estika više ne može raditi sve ono što je nekada voljela. Ruke se tresu i slaba je. Kako živi sama dogovoreno je da joj društvo što češće prave "Oazine" aktivistice.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok