MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 19 Rujna 2022
Ponedjeljak, 19. 09. 2022.

Posjet izložbi zidnih kuharica

"Oazini" korisnici i zaposlenice na izložbi"Oazini" korisnici i zaposlenice na izložbi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 19.9.2022. godine, "Oaza" je, u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, sa svojim korisnicima, nakon jednog korisnog predavanja o kojem smo pisali ovdje, posjetila izložbu pod nazivom  "Zidne kuharice – likovni izričaj naših baka" postavljenu u Etnološkom centru baranjske baštine.

Predavanje je održala Veselinka KastratovićPredavanje je održala Veselinka Kastratović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 19.9.2022. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, održalo se predavanje na sljedeće dvije teme: "Nacionalna naknada za starije osobe" i "Zdravstvena zaštita starijih osoba". Predavanje je počelo u 18 sati, a održala ga je diplomirana pravnica i predsjednica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka – Veselinka Kastratović.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok