MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 19 Listopada 2022

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Sandra KušenićIspred 'Oaze' sudjelovala je Sandra KušenićU srijedu, 19.10.2022. godine, od 15 do 18:30 sati, u velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, u zgradi P+8, održan je znanstveni skup "Prema sigurnijoj budućnosti", u organizaciji udruge Prijatelji svetog Martina.

Srijeda, 19. 10. 2022.

Podjela letaka

Akcija se održala na Trgu SlobodeAkcija se održala na Trgu Slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ove srijede, 19.10.2022. godine, "Oaza" je, sa svojim volonterima, održala akciju podjele letaka po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Akciji na belomanastirskom Trgu slobode su se, pored zaposlenica Sandre, Dragane i Ane, odazvali i "Oazini" vrijedni volonteri, Jelisavka, Sanja, Vida, Ozren i Greta, koji su dobro raspoloženi za tili čas podijelili letke. Letke zanimljivog i nadasve korisnog sadržaja o  informacijama i savjetima o sklapanju ugovora o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju starijih osoba, kao i nužnosti borbe protiv nasilja nad starim osobama, o čemu većina građana malo zna, odnosno malo je upoznata s tom važnom tematikom, čije nepoznavanje može dovesti do velikih problema.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok