MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 08 Ožujka 2021

LAG BaranjaLAG BaranjaU ponedjeljak, 8. III. 2021. godine, završena je edukacija u LAG-u Baranja o pripremi projekata za Europski socijalni fond (ESF). Edukacija se odvijala u prostorijama LAG-a Baranja u Šećerani, Ulica žrtava Domovinskog rata 25, a počela je 12. II. ove godine (vidjeti OVDJE). Ispred "Oaze" na edukaciji je sudjelovala Sandra Kušenić, uz još 13 polaznika: članova i volontera LAG-a.

Edukacija je provedena kroz osam radionica u trajanju od po tri sata, a vodila ju je Gordana Stojanović, prof., pomoćnica pročelnika za zdravstvo i osobe s invaliditetom u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka.

Ženska mreža HrvatskeŽenska mreža HrvatskeŽenska mreža Hrvatske povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, podsjeća da Vlada RH nema sustavnu politiku ravnopravnosti spolova. To se odražava na sva područja života te rezultira diskriminacijom i pogoršanjem položaja žena. Tako smo danas suočene sa stalnim porastom prijava obiteljskog nasilja i sve lošijim ekonomskim položajem žena.

Ponedjeljak, 08. 03. 2021.

Čestitka svim ženama

Osmi mart - Međunarodni dan ženaOsmi mart - Međunarodni dan žena

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok