MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 15 Listopada 2021

Edukacija se mogla pratiti i onlineEdukacija se mogla pratiti i onlineU petak, 15. X. 2021. godine, u Puli, održan je još jedan blok edukacije "Škola za lokalni održivi razvoj 2021."

Petak, 15. 10. 2021.

Izrada kišobrana od papira

Na radionici je bilo osmero djeceNa radionici je bilo osmero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. X. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade kišobrana od papira. Radionica je održana u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Vesna NedićVesna NedićU petak, 15. X. 2021. godine, u Hotelu Park u Splitu, od 9:30 do 15 sati, održana je međunarodna konferencija "Krizni centar kao odgovor na potrebe žena preživjelih nasilje?" u organizaciji udruge Domine – organizacija za promicanje ženskih prava iz Splita.

Ova konferencija dio je 3. ženskog festivala kojeg organizira spomenuta udruga.

Petak, 15. 10. 2021.

Poziv na javnu tribinu

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir organizira javnu tribinu pod nazivom "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju".

Tribina će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, u srijedu, 20. X. 2021. godine, u 17 sati. Predavačica će biti Veselinka Kastratović, pravna savjetnica iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok