MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 08 Veljače 2018

'Petlovački kugači''Petlovački kugači'U nedjelju, 11. II. 2018. godine, s početkom u 15 sati, u Petlovcu će se održati fašnička povorka pod imenom "Petlovački kugači" (a kugači su maškare!). Povorka će krenuti iz Nove ulice, potom će se kretati Ulicom Rade Končara do Doma kulture, a onda nastaviti do Crkve Našašća svetog Križa. Od crkve povorka će dalje ići do kraja te ulice, tu će se zadržati kraće vrijeme, okrenuti i vratiti do Doma kulture.

Pred domom će se u 16:30 sati pročitati šaljiva pjesma s osvrtom na prošlu godinu (zvana "vrabac"), a onda osuditi i spaliti fašnika. Dan će završiti veseljem u Domu kulture uz kuhane kobasice, krofne i kuhano vino. Tu manifestaciju, pod pokroviteljstvom Općine Petlovac, organizira Udruga žena "Fijolice" u suradnji s drugim petlovačkim udrugama.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok