MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 09 Rujna 2022

'Oazin' štand'Oazin' štand(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oaza" je u petak, 9.9.2022. godine, na poziv LAG-a Baranja, sudjelovala na sajmu u Bilju  povodom 68. Svjetskog prvenstva u ribolovu udicom na plovak.

Petak, 09. 09. 2022.

Dječje radionice

Na ovotjednoj radionici igrao se 'Alias'Na ovotjednoj radionici igrao se 'Alias'S početkom nove školske godine započele su i "Oazine" dječje radionice. Prva radionica nakon ljetne pauze održana je u petak, 9.9.2022. godine, od 17 sati.

Na radionicu je došao samo Antonio pa su voditeljice Sandra i Dragana odlučile ispuniti mu želju, a to je igranje društvenih igara umjesto kreative jer, kako kaže, želio se opustiti nakon napornog dana u školi. Antonio je izabrao društvenu igru "Alias" u kojoj je potrebno opisati što više zadanih pojmova s kartica u što kraćem vremenskom roku. Nakon podosta rundi ove igre, radionica je nešto ranije završila.

Nalazite se ovdje: Naslovnica O nama
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok