MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 09 Prosinca 2022
Petak, 09. 12. 2022.

Izrada božićnih ukrasa

Božićni ukrasi od tuba WC-papiraBožićni ukrasi od tuba WC-papiraNa dječjoj zabavnoj radionici održanoj u petak, 9.12.2022. godine izrađivali su se ukrasi za Božić od kartonskih tuba toalet-papira. Svaka tema radionice nosi određenu poruku, a na ovoj radionici je zaključeno da je izrada ukrasa od recikliranog materijala izvrstan način za dati svoj mali doprinos očuvanju okoliša, a pritom imati i unikatnu kreaciju.

Petak, 09. 12. 2022.

Krizni webinar

Dio sudionika webinaraDio sudionika webinaraU petak, 9.12.2022. godine, održan je krizni webinar za udruge, tj. online edukacija namijenjena jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za pripreme odgovora na krizne situacije usmjerenog na najbolji interes djece. Webinar se mogao pratiti putem platforme Zoom, od 10 do 12:30 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok