MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 07 Prosinca 2022

Akcija se održala u 11 gradova diljem HrvatskeAkcija se održala u 11 gradova diljem HrvatskeU utorak, 6.12.2022. godine, kako smo već i pisali, Mirovna grupa Oaza, na prijedlog Ženske mreže Hrvatske, sudjelovala je u akcija "Ni jedna žrtva više – ni jedna žena manje".

Najvolonterke s 'Oazinim' aktivisticamaNajvolonterke s 'Oazinim' aktivisticamaU srijedu, 7. XII. 2022. godine, u osječkom dnevnom listu "Glas Slavonije" – i to kako u štampanom (broj 32153) tako i u internetskom izdanju – objavljen je članak pod nadnaslovom i naslovom "Proglašen volonter godine, uručena priznanja za angažman" > "Najvolonterka Izabela Agh, priznanja Jeleni Momčilović, Heleni Ivičin i Kseniji Dimić", koji je napisao belomanastirski dopisnik Ivica Getto.

  • Štampani članak iz "Glasa Slavonije" može se vidjeti u opširnijoj verziji ove objave, a članak iz internetskog izdanja na ovoj adresi.
  • "Oazin" članak o dodjeli volonterskih nagrada i o dobitnicama može se pročitati ovdje.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok