MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Prosinca 2022
Petak, 02. 12. 2022.

Izrada ukrasa za bor

Na ovotjednoj radionici bilo je petero djeceNa ovotjednoj radionici bilo je petero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 2.12.2022. godine, održana je još jedna dječja zabavna radionica u "Oazinom" dnevnom boravku. Tema radionice bila je izrada ukrasa za bor.

Prvo je trebalo izraditi pompone od bijele vune. Ovo je dosta težak zadatak, pogotovo za male ruke. Prvo se namotava vuna i ne treba jako zatezati, što je lakše reći nego učiniti, pa je bilo i crvenih prstića. Zatim se taj smotuljak zaveže i razrežu niti i nastane čupavi pompon koji su zatim trebali ošišati kako bi bio uredan. Zadatak šišanja svima je bio zanimljiv pa je vune bilo po cijeloj prostoriji.

Pravne savjetnice Centra za mirPravne savjetnice Centra za mirU petak, 2.12.2022. godine, snimljena je još jedna emisija "Korak ka jednakosti" na Radiju Banska kosa.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok