MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 20 Prosinca 2022
Utorak, 20. 12. 2022.

Izrada blagdanskih čestitki

Čestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiČestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiU utorak, 20.12.2022. godine, "Oaza" je, s početkom u 17 sati, u potkrovlju Društvenog centra, održala posljednju ovogodišnju likovno-kreativnu radionicu po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Izobrazbu vodi Mirela AlagićIzobrazbu vodi Mirela AlagićU utorak, 20.12.2022. godine, od 10 sati, u PEER centru u Šećerani, održan je prvi dio izobrazbe o pripremi i provedbi projekata za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja.

Voditeljica izobrazbe je Mirela Alagić, ujedno i voditeljica programa "Jačanje kapaciteta OCD-a na području Baranje" u sklopu kojeg se izobrazba provodi. Nakon obraćanja voditeljice i predstavljanja projekta, sudionici su imali priliku predstaviti se i u kratkim crtama objasniti ciljnu skupinu korisnika kojima se udruga, ispred koje sudjeluju, bavi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok