MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 08 Veljače 2021

Pomoć ženama u nevoljiPomoć ženama u nevoljiU ponedjeljak, 8. II. 2021. godine, u vremenu od 10 do 12 sati, u "Oazinim" prostorijama u belomanastirskom Društvenom centru organizirano je prikupljanje humanitarne pomoći za "Udrugu za pomoć ženama oboljelim od raka dojke Sv. Agata – Glina". Akcija je pokrenuta na inicijativu Veselinke Kastratović, predsjednice "Udruge žena oboljelih i liječenih od raka jajnika 'JA KA' Osijek", s kojom "Oaza" ima višegodišnju suradnju, pogotovo na planu međusobnog druženja korisnica.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Poveznica na web-stranicu OVC-a: ovdje)

Jedna od aktivnosti programa "Volontiraj i ti" je i kreiranje, pokretanje i vođenje web-stranice "Oazinog" volonterskog centra (OVC). O tom programu, financiranom od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, opširnije se može pročitati u ovom članku, u kome je opisano i kako je ta web-stranica kreirana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok