MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 05 Studenog 2020

Otvaranje izložbe 'Tisuću godina migracija Roma'Otvaranje izložbe 'Tisuću godina migracija Roma'(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Povodom 5. studenoga, Svjetskog dana romskog jezika, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine otvorena je izložba "Tisuću godina migracija Roma", na kojoj je kroz izložene predmete i fotografije na panoima prikazana njihova povijest od pradomovine Indije pa do mnogih država u koje su se vremenom raselili. Izložbu su otvorili saborski zastupnik romske i još 11 nacionalnih manjina Veljko Kajtazi (na slici u sredini), belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob (na slici lijevo) i predsjednica Saveza Roma u Republici Hrvatskoj ''Kali Sara'' Suzana Krčmar i pri tome održali kraće govore.

Učešće na seminaru od svoje kućeUčešće na seminaru od svoje kuće(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 5. XI. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Financijsko planiranje u neprofitnim organizacijama", koji je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još dvadesetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za financijsko poslovanje, a predavačica je, kao i prethodnih godina, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok