MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Lipnja 2017

Kese s doniranom odjećom i obućomKese s doniranom odjećom i obućomIako je trogodišnji program "Pomoć ugroženim Belomanastircima" završio s posljednjim danom mjeseca svibnja 2017. godine, "Oazina" burza odjeće i obuće i dalje zaprima odjeću i obuću od donatora i poklanja je svojim korisnicima. Spomenuti program financiralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kliknite na članak da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na članak da biste ga vidjeli u većem formatu

U zagrebačkim "Novostima" broj 911 od 2. VI. 2017. godine objavljen je članak pod naslovom "Kulin fasov'o na Spasovo" o 16. Kulinijadi u Jagodnjaku (vidjeti i odgovarajući članak s "Oazine" web-stranice ovdje, sa web-stranice LAG-a Baranja ovdje i s web-stranice Općine Jagodnjak ovdje). Članak iz štampanog izdanja objavljen je i na web-portalu "Novosti" (ovdje).

Početak članka s web-portala 'Novosti'Početak članka s web-portala 'Novosti'U zagrebačkim "Novostima" broj 911 od 2. VI. 2017. godine objavljen je člančić pod naslovom "Belomanastirci volontirali" o "Oazinoj" volonterskoj akciji održanoj u okviru manifestacije "Hrvatska volontira 2017." (vidjeti članak s "Oazine" web-stranice ovdje). Članak iz štampanog izdanja objavljen je i na web-portalu "Novosti" (ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok