MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 20 Lipnja 2017

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU utorak, 20. VI. 2017. godine, u poslijepodnevnim satima, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, koji će biti emitiran u stalnoj emisiji "Školska klupa" u subotu, 1. VII. 2017. godine, s početkom u 11 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz.

Emisija je posvećena "Oazinim" projektima "Nenasilje je baš fora" i "Tolerancija – DA, nasilje – NE". Ti projekti namijenjeni su osnovcima iz Belog Manastira, Darde i Kneževih Vinograda, a cilj im je prevencija nasilja među djecom.

Ovogodišnja manifestacija "Hrvatska volontira", u organizaciji Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC), održana je od 22. do 27. V. 2017. godine. Okupila je 156 organizatora volontiranja, koji su u 55 gradova proveli 269 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 4.059 volontera poklonilo je 15.505 volonterskih sati svojim zajednicama. Hvala od srca svima koji su se odazvali pozivu, dali podršku manifestaciji i svojom pozitivnom energijom zavolontirali Hrvatsku!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok