MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 02 Prosinca 2017
Subota, 02. 12. 2017.

Festival vina i hrane u Somboru

Daliborka Vakanjac, Vesna Nedić, Zdravko Dobrovac i Ivan DobošDaliborka Vakanjac, Vesna Nedić, Zdravko Dobrovac i Ivan Doboš(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-LAG-1, ovdje-LAG-2 i ovdje-ostali)

U subotu, 2. XII. 2017. godine, u Gradskoj hali "Mostonga" u Somboru, od 12 do 21 sat, održan je IX. Međunarodni festival vina i hrane "Ravangrad Wine Fest". Na festivalu se predstavilo preko 70 izlagača (proizvođača vina, rakije, sireva, kolača i poslastica, meda, prerađevina od voća i povrća, hrane i prehrambenih proizvoda, suvenira i rukotvorina te ponuđača ugostiteljskih, turističkih i drugih usluga), od čega su polovina bile vinske kuće. Većina izlagača bila je iz Sombora i okoline, ali i iz drugih dijelova Bačke te iz Banata i Srema.

Nakit od svilenih traka i perlicaNakit od svilenih traka i perlicaU mjesecu studenom 2017. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati. Radionice je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić u prisustvu već poznatih korisnica, kojih je sveukupno bilo 51, i to sve vrijedne i orne za rad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok