MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 10. 2010.

Belomanastirci na Sajmu knjiga

 

Međunarodni beogradski sajam knjiga
Sajam knjiga pod motom Pamet u glavu

I ove godine Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru i belomanastirski pododbor Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" organizirali su u subotu, 30. X. 2010. godine, besplatno putovanje s dva autobusa na Međunarodni beogradski sajam knjiga, ovaj put 55. po redu. Putovanje je bilo organizirano za belomanastirske učenike, članove SKUD-a "Jovan Lazić", članove pododbora "Prosvjete" te za druge zainteresirane građane, među kojima je bio i administrator ove web-stranice i "Oazin" fotoreporter.

Nakon dolaska u Beograd, Belomanastirci (i Baranjci) prvo su obišli Hram svetog Save na Vračaru, potom su prošetali Knez-Mihailovom ulicom i Kalemegdanom, a onda nekoliko sati proveli u obilasku nepreglednih štandova na Beogradskom sajmu prepunih knjiga, probijajući se između mnoštva ljudi koji su na sajam došli s istim ciljem, vođeni motom sajma "Pamet u glavu".

Teško je vjerovati da je među putnicima iz Baranje bilo i onih koji nisu kupili baš ni jednu knjigu. No, s druge strane, bilo je i onih koji su teglili dvadesetak velikih enciklopedijskih i rječničkih tomova i koji su požalili što nisu ponijeli i kakva – kolica.

Međunarodni beogradski sajam knjiga
Jedna od sajamskih ulica
Međunarodni beogradski sajam knjiga
Izdavačka kuća Alma - aforizmi, enigmatika, književnost

 

Međunarodni beogradski sajam knjiga
Nepregledno mnoštvo izlagača i posjetilaca
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok