MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 07. 2023.

Likovno-kreativne radionice u srpnju

"Oazine" korisnice od likovno-kreativnog rada..."Oazine" korisnice od likovno-kreativnog rada...U srpnju su, u "Oazinim" prostorijama, pod radioničkom palicom aktivistice Ane, održane tri likovno-kreativne radionice:

  • 4.7.Jadranka, Mirjana, Mara, Savica, Rožika i Klara
  • 11.7. – Mirjana, Klara, Mara, Savica i Jadranka
  • 25.7.Jadranka, Rožika, Jelisavka, Mirjana, Klara i Savica

Korisnice su, svaka prema svom afinitetu, aktivno sudjelovale u kreativnom radu. A radio se, uglavnom, nakit od papira, žice, školjki i biserčića, prikladan za nošenje u ove vrele ljetne dane, a ujedno ih je sve i podsjetio na more koje se sada sve rjeđe posjećuje.

Naravno, kao i uvijek, uz kreativni rad ide i lijepo druženje uz priče, šale, obilježavanje ponekog rođendana uz kolače, kavu, smokve, sladoled – sve ono što stvara prijatnu i ugodnu atmosferu zbog koje se korisnice, uglavnom, i sastaju.

Likovno-kreativne radionice financira Grad Beli Manastiru u sklopu projekta "Oaza u 2023.".

...ne posustaju ni ljeti...ne posustaju ni ljeti

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok