MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 05. 2023.

Sastanak projektnog tima

Sastanak je obuhvaćao nekoliko točki dnevnog redaSastanak je obuhvaćao nekoliko točki dnevnog redaU ponedjeljak, 29.5.2023. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, s početkom u 14 sati, održao se još jedan sastanak projektnog tima. Okupile su se sve članice: Ana, Sandra, Vesna i Dragana.

Na sastanku se razgovaralo o ACF-ovom projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" i aktivnostima koje obuhvaća, kao i popratnoj dokumentaciji. Jedna od aktivnosti projekta je i edukacija koja će se održati ovaj tjedan, tako da se vodila rasprava i na tu temu.

 

Zatim je uslijedila sljedeća točka dnevnog reda, a to su Dani otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak, 1.6.2023. godine, od 14 sati u ''Oazinim'' prostorijama, gdje će se izložiti radovi s dječjih radionica i likovno-kreativnih radionica za žene.

Ono o čemu se također raspravljalo je burza odjeće i obuće, Sajam udruga Baranje 2023., projekt Grada Belog Manastira i ostalo.

Sastanak je završio, kao i u većini slučajeva, neformalnim razgovorom.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok