MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 05. 2023.

Malo drugačija likovno-kreativna radionica

Tirkizno za tirkizni tjedanTirkizno za tirkizni tjedanU utorak, 16.5.2023. godine, u Društvenom centru održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica.

Radionici su, pored gošće Veselinke Kastratović, predsjednice Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka,  prisustvovale "Oazine" zaposlenice Sandra i Ana, kao i korisnice Mirjana, Jadranka, Vida, Mara, Rožika, Klara i Sanja.

Posebnost ovotjedne radionice bila je u tome što tema nije bila vezana uz kreativu, već je bila vezana uz obilježavanje Tirkiznog tjedna, odnosno Tirkiznog svibnja budući da je ove godine, raznim aktivnostima, produženo vrijeme obilježavanja akcije borbe protiv raka jajnika.

Ova neobična i zanimljiva radionica, edukativnog karaktera je, zahvaljujući voditeljici Veselinki, protekla u ugodnoj atmosferi i dobrom raspoloženju. A nastavljena je isto tako u druženju uz razgovor i podjelu prikladnih poklončića, maštovitih privjesaka u tirkiznoj boji,  koje su baš za ovu priliku izradile "Oazine" korisnice sa svojom voditeljicom.

Ova uspješna suradnja dvaju udruga će se, na zadovoljstvo svih, nastaviti i dalje.

Ovotjedna likovno-kreativna radionica...Ovotjedna likovno-kreativna radionica......bila je edukativnog karaktera...bila je edukativnog karaktera

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok