Ispiši ovu stranicu
Petak, 05. 05. 2023.

Zabavna radionica za djecu

Već pomalo i zaboravljeno - klikeranjeVeć pomalo i zaboravljeno - klikeranje(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 5.5.2023. godine, održana je još jedna "Oazina" zabavna radionica za djecu. Započela je u 17 i trajala je do 19 sati u prostorijama Društvenog centra u Belom Manastiru. Budući da je bilo lijepo vrijeme, drugi dio radionice se održao vani, u dvorištu.

Plan za radionicu je bila izrada meduza od kolaž-papira s trodimenzionalnim krakovima. Luka, Rebeka i Mario su izrezivali trakice od raznobojnog kolaž-papira, lijepili krajeve te pravili "karike" koje su spajali u "lanac" iliti krak meduze. Nakon što su izradili krakove, nalijepili su ih na "glavu" meduze kojoj su nacrtali veselo lice.

Nakon kratke pauze, voditeljice Sandra i Dragana odlučile su s djecom drugi dio radionice provesti u dvorištu, ni manje ni više – klikerajući se. Isprva je djeci objašnjeno kako se kliker drži u ruci, a zatim kako se baca. Nakon vježbanja, uslijedilo je natjecanje tko će dalje izbaciti kliker. Djeca su bila vrlo zainteresirana za klikeranje te su svi mogli ponijeti koji kliker kući kako bi mogli vježbati.

Radionice se održavaju petkom od 17 sati u "Oazi" te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti