MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 02. 2023.

Ukrašavanje kartonskih čaša

Gotove čaše za neštoGotove čaše za neštoU "Oazinim" prostorijama je, u utorak, 28.2.2023. godine, održana još jedna likovno-kreativna radionica.

Ovotjedna radionica okupila je pet "Oazinih" stalnih korisnica. Mirjana, Jadranka, Rožika, Mara i Savica, zajedno s voditeljicom Anom, ovoga puta, ukrasnim trakama, dotjerivale i ukrašavale su kartonske čaše koje će biti dio poklona iznenađenja za skorašnji Dan žena, koji se u našoj udruzi redovito obilježava.

Pa su stoga naše korisnice, uz malo rada, priče i druženja, ukrasile 40-tak čaša za koje baš i nisu sigurne čemu će služiti. To zna samo voditeljica (a sada i vi – bit će to kaljići za cvijeće) koja će ih finiširati i u slijedeći utorak i podijeliti.

I tako je, uz malo rada, priče i druženja, završila redovita likovno-kreativna radionica utorkom od 17 do 19 sati.

Materijal spreman...Materijal spreman......čeka korisnice...čeka korisnice

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok