MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 09. 2022.

Likovno-kreativna radionica utorkom

3:3 - Dragana iza fotoaparata3:3 - Dragana iza fotoaparataU utorak, 20.9.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica za žene po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Na radionici ravnomjerno su sudjelovale tri "Oazine" zaposlenice, Sandra, Ana i Dragana, kao i tri vjerne korisnice, Jadranka, Jelisavka i Mirjana.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi su, kao i obično, prionule kreativnom radu, izvršavanju zadanih zadataka, odnosno izradi ogrlica od bijelih bisernih perlica koje su i ovoga puta izgledale lijepo i svečano. Bila je to ponovljena tema jer su radovi proteklih radionica podijeljeni.

I ovoga puta izrađivale su se ogrliceI ovoga puta izrađivale su se ogrliceKorisnice su se uz rad i počastile, razgovarale o trenutno najaktualnijim temama – pripremi zimnice i nabavci ogrjeva, cijenama, kao i nekim malim "čaršijskim tračevima". Čuli su se tu i poneka šala i vic pa je radionici i druženju brzo došao kraj.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok