MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 09. 2022.

Posjet izložbi zidnih kuharica

"Oazini" korisnici i zaposlenice na izložbi"Oazini" korisnici i zaposlenice na izložbi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 19.9.2022. godine, "Oaza" je, u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, sa svojim korisnicima, nakon jednog korisnog predavanja o kojem smo pisali ovdje, posjetila izložbu pod nazivom  "Zidne kuharice – likovni izričaj naših baka" postavljenu u Etnološkom centru baranjske baštine.

Izložba, u suradnji Slovačkog centra za kulturu Našice i Centra za kulturu Grada Belog Manastira, skup je preslikanih vezenih zidnih kuharica – zidnjaka, koji su, kao modni trend toga doba, krasili nekadašnje kuhinje. Kao svjedoci jednog prošlog vremena sa zanimljivim natpisima podsjetili su naše korisnike, Jadranku, Tanju, Vidu, Duška, Veselinku, Milana, i "Oazine" zaposlenice Sandru, Draganu i Anu, na toplinu i mirise kuhinje svojih baka.

Zanimljiva izložba, nostalgičnog sadržaja, kod posjetitelja, "Oazinih" korisnika, izazvala je osjećaj ugode i vedrine, koji je popravio atmosferu tog prohladnog, kišnog dana, kao i osjećaj da je vrijedilo doći i pogledati izložbu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok