Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 08. 09. 2022.

Online radionica "Modeli uključivanja građana u rad OCD-a"

Radionicu je vodio Slobodan ŠkopeljaRadionicu je vodio Slobodan ŠkopeljaOnline radionica "Modeli uključivanja građana u rad OCD-a" održana je na platformi MS Teams. Organizator radionice bila je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a provoditelj Slobodan Škopelja iz Udruge ''MI'' iz Splita.

Sudionici su na radionici upoznati s terminima: aktivni građani, demokratska građanska kultura i sektori u društvu. Voditelj je definirao ulogu, karakteristike, načela rada i vrijednosti OCD-a. Predočeni su i rezultati istraživanja iz 2015. godine, a tiču se percepcije i stavova ispitanika o građanstvu i politici, te njihova povezanost.

Tema su bili i volonteri te su prezentirani statistički podaci o broju zaprimljenih izvješća o organiziranom volontiranju, tipovi organizatora, ukupan broj sati volontiranja, broj volontera i ukupni troškovi volontiranja u 2019. i 2020. godini. Ono što je na kraju poruka radionice je, i ono što je najbitnije za znati, da i mali doprinos zajednici znači puno.

Na radionicu, koja se održala od 10 do 12 sati, u četvrtak 8.9.2022. godine, prijavilo se 33 organizacije, a ispred ''Oaze'' je sudjelovala Dragana Brnjevarac.

I najmanji doprinos se računaI najmanji doprinos se računa

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti