MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 05. 2022.

Izvještaj s dječje radionice

Izrađivanje 'žabica' bilo je pravi hitIzrađivanje 'žabica' bilo je pravi hit(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prostorijama Društvenog centra u Belom Manastiru, u petak, 13.5.2022. godine, s početkom u 17 sati, održana je još jedna zabavna radionica za djecu.

Ovoga puta radionica je otpočela dovršavanjem stabala od žice s prošle radionice. Za to je bilo potrebno nešto manje vremena jer se radilo o dotjerivanju, tj. završnom ukrašavanju perlicama. Ideja za ovotjednu radionicu je bila napraviti pomalo zaboravljene "žabice" od papira s raznim zabavnim izazovima. Voditeljice Sandra i Dragana, koje su u ovoj kreativnoj igri uživale u mlađim danima, naučile su djecu praviti "žabice", kao i način na koji se igra s njima.

Na vanjsku stranu crtaju se likovi po želji. Bilo je tu svega, od voća i cvijeća do čudovišta, plaže, munja… Na unutarnje strane pišu se brojevi, a ispod brojeva razni duhoviti izazovi koje su djeca sama osmišljavala. Radili su se sklekovi, čučnjevi i oponašale životinje. Radionica je bila i više nego uspješna jer su se djeca cijelo vrijeme igrala sa svojim radovima slovkajući i otvarajući "žabicu" onoliko puta koliko ima slova i brojeva.

Na radionici je sudjelovalo šestero djece: Iris Aurora, Relja, Vanja, Dorotea, Franka i Antonio.

Dječje radionice održavaju se svakog petka u Društvenom centru od 17 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok