MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 04. 2022.

Izrada stabala od žice – prvi dio

Na ovotjednoj radionici sudjelovalo je petero djeceNa ovotjednoj radionici sudjelovalo je petero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 29.4.2022. godine, nakon kratke pauze, ponovo su počele "Oazine" zabavne radionice za djecu.

Ovaj put radila su se mala stabla od žice. To je već viđena stvar i izgleda lako za izraditi, međutim, nije baš tako. Prvo se žica reže na podjednake komade. Izreže se 20-ak komada koji se zatim pletu u oblik stabla. Dolje se ostavlja jedan dio za korijenje kako bi se stablo moglo učvrstiti za podlogu. Drugi kraj neispletenih žica se plete u grane. Uglavnom su svi uspjeli završiti do ove faze izrade pa će se ostatak izrade nastaviti na sljedećoj radionici.

Na ovotjednoj radionici, koju su vodile Ana i Sandra, sudjelovalo je petero djece: Franka, Dorotea, Iris Aurora, Antonio te, konačno, i Dario kojeg jedno vrijeme nije bilo na radionicama zbog oporavka nakon operacije.

Dječje radionice će se i dalje održavati petkom od 17 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok