MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 03. 2022.

Izborna sjednica Skupštine LAG-a Baranja

Lidija DabićLidija DabićU četvrtak, 31.3.2022. godine, s početkom u 17 sati, u Hotelu Patria, održana je izborna godišnja sjednica Skupštine LAG-a Baranja.

Nakon otvaranja i uvodne riječi predsjedavajućeg Stipana Kovačića, riječ su preuzeli Manuel Mucak i Lidija Dabić, voditeljica ureda LAG-a Baranja, koji su podnijeli izvještaje o radu i financijskom poslovanju u protekloj godini.

Nakon njihovog podrobnog izvještavanja, uslijedio je izvještaj Nadzornog odbora, a potom su, prema dnevnom redu, uslijedila razrješavanja starih članova i imenovanja novih članova tijela LAG-a Baranja (Glavni odbor, predsjednik i dva zamjenika predsjednika, Nadzorni odbor i Odbor za prigovore), kao i razrješavanje i izbor novih osoba za zastupanje.

Svi predloženi jednoglasno su prihvaćeni, a za novog predsjednika je izabran Ivan Doboš, koji je tu dužnost već ranije uspješno obnašao. Kako je izborna sjednica, kojoj su prisustvovale i "Oazine" zaposlenice Sandra Kušenić i Ana Jeličić, imala svoj redovan tijek bez nekih problema i suvišnih pitanja, završena je u optimalnom vremenu uz zajedničku večeru i kratko druženje.

Izborna sjednica se održala u Hotelu PatriaIzborna sjednica se održala u Hotelu PatriaBilo je tu i izloženih baranjskih domaćih proizvodaBilo je tu i izloženih baranjskih domaćih proizvoda

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok