MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 03. 2022.

Drugi dio uskrsne radionice za djecu

Radionica je bila u uskrsnom duhuRadionica je bila u uskrsnom duhuPetak je dan za "Oazine" zabavne dječje radionice. Tako je bilo i ovog petka, 25.3.2022. godine. Od 17 sati, kada radionice inače započinju, nastavile su se izrađivati naljepnice za prozore s prošle radionice. Motivi su, naravno, uskrsni.

Ovoga puta ekipa se izmijenila pa su tako, na ovoj radionici, prisustvovali Dorotea i Ognjen. Oni su s voditeljicama Sandrom i Draganom, dok su izrađivali svoje naljepnice, podijelili što se događa u njihovom životu i čime se bave u slobodno vrijeme. Povela se priča i o kućnim ljubimcima te na koji način se oni brinu o njima. Nakon što su završili svoje radove (iscrtali konture i obojali unutar njih), malo se opustili, zabavili, poslužili keksima i sokom, otišli su na treninge karatea i plesa.

Nekolicina djece u vrijeme radionica imaju treninge nogometa, karatea, gimnastike ili plesa, a neki su i u školi pa tako ne stignu prisustvovati baš svaki put.

Ovim putem želimo čestitati našem Ognjenu na osvojenom drugom mjestu na županijskom natjecanju iz matematike, ali i zaželjeti našem Dariju brz oporavak nakon operacije.

Sandra, Dorotea i OgnjenSandra, Dorotea i Ognjen

"Oazine" zabavne dječje radionice se održavaju petkom od 17 do 19 sati u prostorijama Društvenog centra Beli Manastir. Sva zainteresirana djeca su dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok