MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 02. 2022.

Likovno-kreativne radionice utorkom

Nastavilo se s temom prošlotjedne radioniceNastavilo se s temom prošlotjedne radioniceUtorkom poslijepodne u "Oazi" se održavaju likovno-kreativne radionice. Tako je bilo i ovoga utorka, znakovitog datuma, 22.2.2022. godine. U "Oazinom" dnevnom boravku održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Cvjetovi od papirnatih salvetaCvjetovi od papirnatih salveta

Radionici su prisustvovale četiri korisnice, Savica, Rožika, Mirjana i Sanja, koje su, zajedno s "Oazinom" zaposlenicom i voditeljicom radionice Anom, nastavile s izradom papirnatih cvjetova, s čime se započelo na prošloj radionici o čemu smo pisali ovdje.

Naime, uradci ovih radionica namijenjeni su "Oazinim" starijim korisnicama s kojima se planira druženje u skorije vrijeme.

Cvjetovi od šarenih salveta su i ovoga puta ispali jako lijepo, interesantno, unikatno tako da će sigurno svakoga obradovati i uljepšati mu životni prostor. Kao i uvijek, naše kreativke su, pored radnog dijela, vrijeme iskoristile za druženje uz razgovor, razmjenu recepata, iskustava, razgledanje obiteljskih fotografija i drugo. Sve u svemu, jedno je sigurno, provele su dva ugodna i opuštajuća sata namijenjena samo njima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok