MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 11. 2021.

Radionica o razvoju projektnog sažetka

Sudionici radioniceSudionici radioniceU srijedu, 10. XI. 2021. godine, s početkom u 10 sati, putem online-platforme Zoom, u organizaciji Udruge za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, održana je radionica o razvoju projektnog sažetka za Poziv za prijavu srednjih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (ACF Hrvatska).

U uvodnom predstavljanju Zvijezdana Schulz Vugrin istaknula je pojedinosti navedenog Fonda.

Na konkretnim primjerima najbolje se učiNa konkretnim primjerima najbolje se učiNakon uvodnog predstavljanja, Igor Bajok naglasio je važnosti ispunjavanja detalja samog prijavnog obrasca, kako bi potencijalni prijavitelji što kvalitetnije planirali vlastite projekte u sklopu navedenog poziva.

Tijekom radionice sudionici su u grupnom radu kreirali opis problema i ciljane skupine pa je tako "Oazina" zaposlenica Katarina Gaćina imala mogućnost sudjelovati u vrlo heterogenoj grupi predstavnika udruga koje se bave različitim djelatnostima.

Iskustvo koje se stekne na ovakvim radionicama, kroz interakciju u grupnom radu, neprocjenjivo je.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok