MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 09. 2021.

Javna akcija: "Solidarne sa ženama iz Afganistana"

Akciju organizira Ženska mreža HrvatskeAkciju organizira Ženska mreža HrvatskeAktivistice Ženske mreže Hrvatske u subotu, 25. IX. 2021. godine, u 12 sati, izaći će na glavne trgove i ulice s transparentima podrške ženama Afganistana u deset hrvatskih gradova: Korenici, Križevcima, Lipiku, Osijeku, Poreču, Rijeci, Virovitici, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Javna akcija dio je globalne kampanje koja se provodi u 85 zemalja u organizaciji inicijative "Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama" i mreže "Women's Global Solidarity Network" s glavnom porukom: Ni jedna od nas nije slobodna dok žene Afganistana nisu slobodne.

Mirovna grupa Oaza, koja je i članica Ženske mreže Hrvatske, priključit će se javnoj akciji u Osijeku, koja će se održati na Trgu Slobode.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok