MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 09. 2021.

Donacija jelonoša GDCK Beli Manastir

Sandra Kušenić i Damir MendlerSandra Kušenić i Damir MendlerU srijedu, 8. IX. 2021. godine, u prijepodnevnim satima, Mirovna grupa Oaza donirala je 100 kompleta jelonoša, odnosno posuda za distribuciju hrane, te montažne police Gradskom društvu Crvenog križa (GDCK) Beli Manastir.

Ispred "Oaze" donaciju su uručile direktorica Sandra Kušenić i voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić, a ispred Crvenog križa Beli Manastir primio ju je ravnatelj Damir Mendler. Kod primopredaje pomogli su "Oazini" volonteri Ljubo i Saša, koji su bili zaduženi za nošenje i prijevoz jelonoša i polica.

"Oaza" je niz godina, kao što je građanima sigurno već i poznato s naše web-stranice, provodila projekt dostave besplatnih toplih obroka našim starijim i socijalno-ugroženim sugrađanima, kojeg su financirali tadašnje Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Beli Manastir.

Crveni križ Beli Manastir "Oazin" je suradnik na programu "Volontiraj i ti" i upravo kroz tu suradnju Crveni križ nastavit će dalje s dostavom besplatnih toplih obroka starijim i socijalno-ugroženim sugrađanima.

Jelonoše će Crvenom križu dobro doćiJelonoše će Crvenom križu dobro doći

Pročitano 146 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok