MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 08. 2021.

Odvoz zelenog otpada u cijeloj Baranji

Školska ulica u Belom ManastiruŠkolska ulica u Belom Manastiru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Šesti ovogodišnji odvoz zelenog otpada s područja cijele Baranje u okviru projekta "Biootpad" izvršen je u ponedjeljak, 30. VIII. 2021. Otpad je preuziman od korisnika koji su pravovremeno obavijestili "Baranjsku čistoću" o sudjelovanju u ovomjesečnom odvozu te su na prijavljenu adresu "Čistoćini" radnici ciljano došli preuzeti pripremljene vreće.

Korisnici prijavljeni za odvoz bili su dužni, sukladno potpisanom Zahtjevu, izvršiti potrebne pripremne radnje te večer prije odvoza postaviti vreće na javnu površinu kako bi se odvoz planiranog datuma mogao neometano obaviti.

Podsjetimo, korisnici "Baranjske čistoće" s podnesenim Zahtjevom za besplatno preuzimanje specijaliziranih vreća za zeleni otpad, a ujedno zainteresirani za sudjelovanje u sljedećem odvozu, dužni su o tome obavijestiti "Baranjsku čistoću" između 15. i 20. u mjesecu. Prijavu je moguće uputiti telefonski na broj 091-622-2895 ili putem e-pošte na adresu sasa@baranjskacistoca.hr.

Pročitano 125 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok