MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 08. 2021.

Oslikavanje plutanih podmetača

Plutani podmetači poprimaju svoj novi izgledPlutani podmetači poprimaju svoj novi izgledU sklopu likovno-kreativne radionice, koja je održana u utorak, 24. VIII. 2021. godine, korisnice su nastavile s radovima od prošlih radionica, odnosno s oslikavanjem plutanih podmetača.

Radionici, koja se održala od 18 do 20 sati, uz voditeljicu Anu, prisustvovale su korisnice Anica, Jadranka, Jelisavka, Mara, Mirjana i Savica. Sve vidno dobro raspoložene i orne na rad, nakon kratkog "pretresanja" prošlotjednih novosti, nastavile su s oslikavanje plutanih podmetača što su započele na prethodnim radionicama.

Međutim, neke od njih zaboravile su naočale za rad, što otežava "pimpljavo" oslikavanje, pa su, da ne bi bile "besposlene", zaigrale društvenu igru "Čovječe, ne ljuti se".

I tako, neke s kistom, a neke s figuricom u ruci, dočekale su kraj radionice, koji u dobrom društvu jako brzo dođe.

Pozivamo vas da i vi utorkom u 18 sati navratite u "Oazu" na naše likovno-kreativne radionice. Osim likovno-kreativnog dijela, koji pomaže u "bijegu" od svakodnevnih obaveza i briga, dobro se i zabavimo i malo podružimo.

Likovno-kreativne radionice održavaju se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Neke s kistom, a neke s figuricom u ruciNeke s kistom, a neke s figuricom u ruci

Pročitano 99 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok