Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 19. 08. 2021.

Druženje uz društvene igre

Ana, Mara, Klara i Greta uigran su timAna, Mara, Klara i Greta uigran su timU četvrtak, 19. VIII. 2021. godine, nastavljeno je druženje osoba starije životne dobi po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike.

Druženju, koje se održalo u "Oazinom" dnevnom boravku, od 16 do 18 sati, prisustvovale su korisnice Mara, Klara i Greta te, kao i obično, "Oazina" zaposlenica Ana.

Kako sve tri rado igraju društvene igre, a posebno "Rummikub", nije ni čudo da se i ovoga puta upravo ta društvena igra našla na stolu. Igralo se, nadmetalo se i predviđena dva sata, uz razgovor i druženje, brzo su prošla i došlo je vrijeme rastanku, ali one su vam pomalo kao djeca jer bi uvijek još jedan krug, odnosno još jednu partiju. Tako da se nerijetko, kao i ovoga puta, druženje malo oduži i nakon 18 sati.

Ali to nije ni bitno, bitno je da su sve tri zadovoljne, raspoložene i nasmiješene krenule kući uz uobičajene riječi: "Vidimo se sljedeći tjedan!".

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti