MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 08. 2021.

Likovno-kreativne radionice

Jadranka, Anica, Mara, Jelisavka i MirjanaJadranka, Anica, Mara, Jelisavka i MirjanaU utorak, 10. VIII. 2021. godine održana je još jedna redovna "Oazina" likovno-kreativna radionica prema programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, uz voditeljicu Anu, prisustvovale i korisnice Jadranka, Anica, Mara, Jelisavka i Mirjana.

Kao što smo već i izvještavali, radionica traje dva sata koja korisnice, pored kreativnog dijela, koriste i za druženje uz priču, kavu, kolače i sladoled jer se, kao i ovog puta, uvijek nađe valjani razlog da netko časti. Ovoga puta bila je to kupovina novog automobila. Želimo im puno sretnih i sigurnih kilometara!

U kreativnom dijelu korisnice su oslikavale plutane podmetače koje su ocrtale i pripremile na prethodnoj radionici. Kako se s likovno-kreativnim radionicama ponovno krenulo nakon duže stanke, korisnicama treba vremena za uhodavanje pa su i teme, odnosno tehnike laganije. No i pored toga, rezultat radionice prekrasni su podmetači koji će zasigurno, s prikladnim natpisom, biti lijep suvenir.

I tako je protekla još jedna rado posjećena "Oazina" likovno-kreativna radionica i "družionica".

Pročitano 484 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok