MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 07. 2021.

Likovno-kreativna radionica na otvorenom

Šareni lančići i pokoja narukvicaŠareni lančići i pokoja narukvicaU utorak, 20. VII. 2021. godine, održana je "Oazina" likovno-kreativna radionica u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica, kojoj su, pored voditeljice Ane, prisustvovale korisnice Mara, Mirjana, Jelisavka i Jadranka (na donjoj slici), održana je, zbog mjera opreza, kao i ugodnog okruženja, na terasi Društvenog centra.

Iako je održana na otvorenom gdje bi okoliš mogao oduzeti pažnju, korisnice su bile fokusirane na temu radionice. Ovaj put bila je to izrada ogrlica od raznobojnih trakica, drvenih perlica i šarenih cvjetića koji su ove godine u trendu, valjda kao pobuna na "sivu" situaciju s koronavirusom.

Već uobičajeno "Oazine" korisnice su, nakon kratkog razgledavanja, biranja i slaganja šarenih djelića, krenule u realizaciju zamišljenog tako da je svaka, prema svom ukusu, napravila ogrlicu, a poneka i narukvicu u istom stilu.

Na kraju radionice, koja ni ovoga puta nije bila bez pauzice uz osvježavajući sladoled i pričicu o novostima proteklih sedam dana, sve su bile zadovoljne i ponosne na svoja unikatna djela.

Radionica se održala u dvorištu Društvenog centraRadionica se održala u dvorištu Društvenog centra

Pročitano 123 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok