MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 03. 2021.

"Oazina" kreativna radionica za žene na otvorenom

Uskrsni korzo u Belom ManastiruUskrsni korzo u Belom Manastiru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 30. III. 2021. godine, s početkom u 16 sati, održana je prva kreativna radionica na otvorenom. Radionici po projektu "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike prisustvovalo je pet "Oazinih" korisnica. Tema je bila, s obzirom na skorašnji blagdan Uskrs, ukrašavanje jaja. Korisnice Jadranka, Jelisavka, Mara, Mirjana i Savica su, prema uputama voditeljice Ane, svilenim trakicama ukrašavale jaja od stiropora i tako dobile prekrasan poklon za svoje najbliže.

Atmosfera na radionici bila je jako dobra, čemu je sigurno doprinijelo i okruženje. Naime, radionica je održana na belomanastirskom Trgu slobode, koji je lijepo uređen, prikladno nadolazećem blagdanu, a to uređenje tematski se podudarao s temom "Oazine" radionice.

Jelisavka, Jadranka, Mara, Ana, Savica, MirjanaJelisavka, Jadranka, Mara, Ana, Savica, MirjanaNo, radionica ne bi bila potpuna da se nije svratilo na kavu "Kod Ise" i prošetalo Trgom, odnosno Uskrsnim korzom, razgledavajući skulpture od slame, drvene zečiće, kao i oslikano – megajaje.

Pročitano 149 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok