MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 03. 2021.

Završena edukacija o pripremi projekata za ESF

LAG BaranjaLAG BaranjaU ponedjeljak, 8. III. 2021. godine, završena je edukacija u LAG-u Baranja o pripremi projekata za Europski socijalni fond (ESF). Edukacija se odvijala u prostorijama LAG-a Baranja u Šećerani, Ulica žrtava Domovinskog rata 25, a počela je 12. II. ove godine (vidjeti OVDJE). Ispred "Oaze" na edukaciji je sudjelovala Sandra Kušenić, uz još 13 polaznika: članova i volontera LAG-a.

Edukacija je provedena kroz osam radionica u trajanju od po tri sata, a vodila ju je Gordana Stojanović, prof., pomoćnica pročelnika za zdravstvo i osobe s invaliditetom u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka.

Svi polaznici bili su zadovoljni edukacijom i to stoga što to nije bila klasično predavanje o projektima, već su polaznici dobili zadatak da i sami dobar dio ispredavanog pokušaju napisati u obliku projekta. Radilo se u grupama, što je edukaciju dodatno učinilo zanimljivom i posebnom, jer su se polaznici tako lakše upoznali i ostvarili dobru komunikaciju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok