MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 02. 2021.

Sastanak ŽMH s potpredsjednikom Vlade RH

'Oaza' na sastanku s potpredsjednikom Vlade RH'Oaza' na sastanku s potpredsjednikom Vlade RHU četvrtak, 11. II. 2021. godine, s početkom u 15 sati, održan je online-sastanak (preko aplikacije Google Teams) dvadesetak predstavnica udruga koje su članice Ženske mreže Hrvatske (ŽMH) s potpredsjednikom Vlade RH Borisom Miloševićem. Na sastanku je bila i Vesna Nedić ispred Mirovne grupe Oaza.

Sastanak je organiziran na inicijativu Ženske mreže, a razgovaralo se o "Nacionalnoj politici za ravnopravnost spolova" za razdoblje od 2021. do 2027. godine, koju treba što prije donijeti.

Nakon uvoda Dalibora Šempera, koji je ovlašten za obavljanje poslova predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade RH, i nakon predstavljanja učesnica sastanka, potpredsjednik Boris Milošević pozdravio je prisutne, napomenuvši da je iznenađen brojnošću organizacija koje su uključene u taj sastanak. Uime ŽMH kratko su izlagale Sanja Juras, Mirjana Kučera i Iva Čatipović, a nakon njih i Sanja Jelavić iz Autonomne ženske kuće Zagreb te Sanja Sarnavka uime Zaklade Solidarna. Potpredsjednik Vlade nakon toga obećao je da će se sljedećih dana detaljnije uputiti u tu problematiku i sazvati novi sastanak za mjesec dana.Potpredsjednik Vlade RH Boris Milošević (gore lijevo)Potpredsjednik Vlade RH Boris Milošević (gore lijevo)

Pročitano 203 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok